Tel 977 36 36 68

REF. TAURO

CAMBRILS REGUERAL

Acollidor apartament d'un dormitori(Cambrils)

Cambrils està situat en ple cor de la Costa Daurada, que és una de les principals destinacions turístiques de Catalunya. Les curtes distàncies amb poblacions de gran interès com la Tarragona romana, el Reus modernista, Salou, la Pineda, el Priorat o les rutes del Cister converteixen Cambrils en principi i fi de variades rutes per conèixer de prop una rica oferta complementària.

La proximitat al parc temàtic Port Aventura, a només 10 km, és un altre dels nostres principals atractius.

LA COSTA DAURADA

CLIMA: Tota la Costa Daurada gaudeix d’un clima típicament mediterrani, amb unes temperatures suaus a l’hivern i uns estius càlids amb escasses pluges. A l’hivern, el vent de mestral o serà bufa des del nord-oest i el garbí des del sud-oest, i a l’estiu hi ha un grau d’humitat escàs que allunya les boires.
L’orografia fa que el clima sigui estable, ideal per gaudir durant tot l’any d’activitats a l’aire lliure. Les temperatures oscil·len entre els 14º de mitjana a l’hivern i a l’estiu entre 21º i 29º. Cal destacar el contrast que hi ha entre les zones del litoral i les de muntanya, on la temperatura mitjana global baixa de 2º a 4º.

GASTRONOMIA: La Mediterrània, amb els seus olors i sabors, està molt present a la gastronomia de la Costa Daurada. La combinació entre els productes del mar i del camp fan que hi hagi un ampli ventall de plats, acompanyats d’uns vins amb denominació d’origen.

LA FESTA és el veritable patrimoni viu  de la Costa Daurada i durant tot l’any es poden trobar mostres de celebracions d’origen màgic, religiós o camperol que conviden a participar-hi, com ara: castellers, seguicis, concerts, teatre, degustacions gastronòmiques, romiatges, focs i un llarg etcètera.