Tel 977 36 36 68

REF. LLT-TAU34

CAMBRILS, BARRI REGUERAL.

Apartament situat al Cr. Monestir de Poblet, 6. Capacitat per 2 a 4 persones. (Cambrils)

Cambrils, municipi mariner i tranquil, té 9 km de platges de sorra fina on es pot gaudir del meravellós clima mediterrani durant gairebé tot l'any. A més posseeix unes excel·lents comunicacions amb la resta de ciutats i facilitat per arribar des de qualsevol ciutat europea. El seu enllaç amb la CN-340 i l'autopista AP-7 faciliten l'arribada per carretera.

La proximitat amb els aeroports de Reus (12 km) i Barcelona (100 km) faciliten els viatges en avió.

L'estació de Renfe comunica amb la línia de la Mediterrània i fàcilment es pot arribar a Port Aventura, per aquest mitjà o bé amb autobús.

De recent ampliació, trobem paral · lel a les seves platges el passeig Marítim, on vostè gaudirà, a peu o amb bicicleta, pel seu carril-bici, de la tranquil · litat i el paisatge del litoral cambrilenc. Les seves platges són de gran qualitat.

Per destacar l'entorn cultural, comentar que només a 16 km. trobem la ciutat de Tarragona, fundada pels Romans en 218 aC com Tarraco, on es conserven nombrosos monuments que el turista pot visitar, com l'amfiteatre, el circ i l'aqüeducte conegut pel Pont del Diable. També molt a prop, a la carretera N-240 direcció Lleida trobem els 3 monestirs cistercencs de Poblet, Vallbona de les Monges i Santes Creus, que configuren l'anomenada Ruta del Cister (segle XII). Molts dels monuments comentats formen part del Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Per destacar l'entorn natural, citar la bellesa i varietat d'espècies que alberga el Parc Natural del Delta de l'Ebre, amb una superfície total de 7.736 hectàrees. Ja prop del Priorat i dins el conjunt de la serra prelitoral, trobem el Montsant, un massís muntanyós amb una alçada màxima de 1.166 metres. Aquesta zona és també un lloc obligatori de visita per la cultura vinícola i per degustar els seus famosos vins. La Serra de Prades és un extens conjunt muntanyós de 260 km ² que pertany a la serralada prelitoral de Catalunya. Es tracta d'un excel · lent exemple de muntanya mediterrània, dominada per un relleu tabular, amb elevades cims trencades per cingleres i barrancs.